2024. május 19., vasárnap
14 C
Budapest

Mini Gourmet fesztivál Budán, 500 forintos sétálójeggyel

A még este is rekkenő hőség ellenére elég sokan kilátogattak csütörtökön a budaiak a II. Íz-Road Show-ra a Varsányi Irén utcába.

A fesztiválon kilenc vendéglátóhely és pékség falatait kóstolhattuk, köztük nagyon menőkét és feltörekvőkét egyaránt. Ott volt a B33 bisztró, az ONO Poké Bowl&bar, a Budai Pékség, a Módszertani Kabinet, a Due Fratelli, a Klasszik by Manetti, a Hello Pá, az Ide Süss, a budaörsi Suhajda cukrászda.

Mindegyikük különlegesen finom falatokkal várta a betérőket, a korábban Facebookon igényelhető sétálójegyekkel csupán 500 forintba került a mini adag zöldborsófőzelék rántott párizsival, a Smokey chicken vagy egy pohár olasz frizzante.

A hangulatot utcazenészek emelték, és bár nem volt túl tömeg, akik eljöttek, biztosan alig várják már a harmadik budai mini Gourmet fesztivált.

Legfrissebb

Budai pedagógusok Csíksomlyón

A Határtalanul program jóvoltából budai tanárok is eljutottak a híres csíksomlyói búcsúra. A pünkösdszombati esős reggel ellenére az idei búcsús nagymisére is több százezren érkeztek a...

Mediterrán életérzés keleti fürdőkultúrával: új nyári ajánlatokkal várja vendégeit a Spirit

Még nincs elkésve, ha nem foglalta le a nyaralást: a Spirit nyári ajánlataival belföldön is úgy pihenhet az édes semmittevés jegyében, mintha elutazna egy...