2024. április 27., szombat
19.7 C
Budapest

Lumina Park – egy csodálatos téli program, amit vétek volna kihagyni

Mivel rengeteg oldalon láttuk és sokat hallottunk róla, természetesen mi is ellátogattunk a Palatinus Fürdő területén kialakított Lumina Parkba. A különleges fény- és hangjátékkal működő mesebeli világ október 28-án nyitott és sikert sikerre halmoz.

A minden korosztálynak varázslatos élményt nyújtó Lumina Parkot egészen jövő év február végéig lehet látogatni, minden nap, sötétedéstől este 9-ig.

Mi egy kissé esős időben jártunk ott, de ez sem szegte kedvünket, hiszen már kintről megláttuk a fényeket és a karácsonyi hangulat azonnal adott volt. A nyáron a Palatinus strandterületeként működő helyszínen tökéletes összhangba kerülnek a vízről visszatükröződő fények.

Mi rettenetesen jó ötletnek találtuk, hogy a forgalom kiegyenlítésére olyan lehetőséggel élnek, amely a hidegebb időben is vonzza a vendégeket és emellett segíti a fürdő munkavállalóinak megtartását. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a teljes fénypark energiatakarékos LED-világítással működik, a legkorszerűbb, legenergiahatékonyabb technikát használva. Az egész park napi energiaigénye nagyjából annyi, mint két pizzasütő kemencéé.

Visszatérve személyes tapasztalatainkhoz, a végén még örültünk is neki, hogy esett az eső, mert így nem volt akkora a tömeg és nem kellett sorba állni a képek készítéséhez. Persze a fotók önmagukért beszélnek, de érdemes élőben megnézni a csodálatos fényjátékot, amely nem csak karácsonyi hangulatot varázsol, de egy romantikus randevú helyszíneként is tökéletesen funkcionál.

A sétánkat egy forró kürtöskalács koronázta meg, és míg elcsipegettük, megállapítottuk, hogy ez tényleg kötelező program télre minden családnak.

Legfrissebb

Ne hagyja ki az erősemberek nemzetközi versenyét az Aquaworld Resortban Budapesten!

Tíz év után a Strongman Champions League, azaz az erősemberek Bajnokok Ligája április 27-én tér vissza hazánkba.A 12 fős létszámmal startoló versenyen 10 külföldi...

Budapest rendezi az Erősemberek Bajnokok Ligáját

A világ 12 legjobb erősemberének versenyét nézheti meg a magyar közönség április 27-én az Aquaworld Resort Budapest helyszínén, a Strongman Champions League, azaz az...