2024. szeptember 19., csütörtök
17.4 C
Budapest

Mától újra működik a két fontos budai posta!

Már az év vége felé kiderült, most azonban láthatjuk is: újra kinyitott két nagy forgalmú és ikonikus posta a II. kerületben.

Hosszú tárgyalások után született meg az egyezség a kerület és a Magyar Posta között. A két újranyitott posta a Török utcai, illetve a Kelemen László utcai. Az előbbinél a korábban bérelt ingatlant ingyen a Posta tulajdonába adta a kerület, azzal a feltétellel, hogy az 1959 óta postahivatalként működő ingatlan továbbra is postaként üzemel. Az utóbbinál a szolgáltatásért díjat fizet az önkormányzat.

A kerület azt is felajánlotta, hogy partnerként segíti a költséghatékony postaszolgáltatás fejlesztését, például postapontok üzembe helyezését.

Legfrissebb

Kitekintő Pestre: így fest napnyugtában az elárasztott Carl Lutz rakpart

A Duna vízállása csütörtökön délután 780 centiméter magasan volt, kevesebb, mint egy méterre a szombaton várható 850 centiméteres tetőzéstől. Budapesten az árvíz miatt változott a tömegközlekedés,...

Kerületi vízipólósok segítették az árvízi védekezést

A II. kerületi fiatal sportolók és lelkes szüleik is segítettek, hogy megmentsék a Hajós Alfréd Sportuszodát. A II. Kerületi Sport Kft. vízilabda szakosztálya is kivette...