2024. szeptember 19., csütörtök
17.1 C
Budapest

Pintér Béla és Társulata szeptembertől az Átriumba költözik

Szeptembertől egy újonnan megalakuló partneri kollaboráció költözik az Átrium színház épületébe, derül ki Pintér Béla és Társulatának Facebook-posztjából.

Ennek tagjai mellettük a Dumaszínház, a Delta Produkció, a Füge Produkció és az Orlai Produkciós Iroda.

A társulatok „közös nevezője egy elsősorban produceri alapú működési modell kialakítása, és ezáltal egy megbízható alapokon nyugvó, de a független előadó-művészeti terület számára is nyitott befogadóhely működtetése.”

Céljuk „az intézmény elmúlt 12 évének színházi hagyományaihoz és szakmai sikereihez méltó színvonalas és sokszínű, a minőségre garanciát vállaló műsorpolitika összeállítása, igazodva a Margit-negyed lokális igényeihez és az épület adta lehetőségekhez.”

Középtávú céljuk továbbá a partnerek által közösen létrehozott koprodukciók bemutatása, kortárs drámapályázat kiírása és szakmai rendezvények szervezése is – emeli ki Pintér Béla és Társulata a közösségi oldalán.

Legfrissebb

Lezárhatják az M2-es metró Batthyány téri állomását

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán...

Erődítmény homokzsákokból: a BKK dolgozói felkészültek a Batthyány téren az árvízre

15-15 fős csoportokban, nappali és éjszakai váltásban folyamatosan, 0–24 órában töltik a homokzsákokat a Batthyány téren. A BKV Zrt. közösségi oldalán tette közzé, hogy kollégáik...