A Pusztaszeri út 57. szám alatti hely, amely később a Blue nevet is felvette, Budapest első minimalista éttermeként nyílt meg több mint húsz éve, és két szintje kedvelt találkozóhelye lett a budaiaknak.
Különleges fúziós menüt kínáltak gyönyörű környezetben, a Rózsadomb szívében.
Érdemes idézni a vendégek véleményét:
“Itt minden a helyén van, a kiszolgálás udvarias, rugalmas, a pincérek kommunikatívak, kedvesek, a beltér kifejezetten elegáns, de ezzel együtt feszengésmentes, otthonos.”
“Egy közért mellett van ez a két szintes, elegáns étterem. A pincérek kedvesek, nem tolakodóak; a berendezés igényes. Nagyon finomak az ételek, minden íz a helyén. Előételek, főételek, desszertek, kávé kiváló volt. Az árak a helyhez igazítottak. A fenti szinten ültünk, ott csak asztalok vannak, a lenti szinten az asztalok mellett van egy kis kanapés-beszélgetős rész is, nagyon hangulatos.”
Étlapjukat rendkívüli és dinamikus borlistával tökéletesítették, melyen széles választékban kínálták számos híres külföldi és hazai borvidék borait. Mint lapunk megtudta, a menedzsment a bérleti szerződés közelgő lejártára és az emelkedő bérekre és alapanyagárakra együttesen tekintettel már nem futott neki az új évnek. Ezzel lezárult Buda népszerű éttermének története.