2024. február 23., péntek
11.4 C
Budapest

Fotózzon mesés díjakért a MyBudának!

Fotópályázatot hirdet a mybuda.hu, január 15-től február 28-ig várjuk a képeket olvasóinktól. 

A fődíjak: 2db páros álomhétvége a ráckevei Duna Relax Hotelben**** illetve 2db 2 fős hétvége a noszvaji Oxigén Family Hotel **** Superior . A téma nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondolják, hogy érdemes a megörökítésre.

Két kategóriában lehet nevezni: II. kerületi lakosok képeit, illetve a II. kerületről készült képeket várjuk. Az utóbbiban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem a II. kerületben laknak. Összesen 4 fődíjat osztunk ki. Minden kategóriában külön adunk egy szakmai díjat és egy közönségdíjat is. Utóbbi esetében a közösségi médiában szavazhatnak a legjobb alkotásokra, így dől el a sorrend.


A közönségdíj az alapján dől el, hogy melyik képet lájkolták legtöbbet az Instagramra feltöltött képek közül! Ezáltal a szakmailag legjobb kép is nyer, és az is, amelyet a közönség a legjobbnak talál. Osszák meg felejthetetlen és megörökített pillanataikat, képeiket velünk és egymással erről az igazán rendkívüli időszakról! Január 15. első percétől február 28. napjának utolsó percéig várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A pályázatokat a szervezes@mybuda.hu címre küldjék.

FONTOS: az e-mailben kérjük, írják meg, hogy melyik településen laknak, és a képek hol készültek, mit ábrázolnak.

A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de Önöknek is lesz beleszólásuk a dologba: a legtöbb Instagram-lájkot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzuk.

A fotók folyamatosan, beérkezés sorrendje alapján kerülnek ki Instagram-oldalunkra és folyamatosan lehet lájkolni őket! Fontos: a fotósok hozzájárulnak, hogy a szervezők a fotóikat a MyBuda Instagram-oldalára feltöltsék!

A fődíj 2×2 kétszemélyes, páros álomhétvége a ráckevei Duna Relax Hotelben ****, illetve Noszvajon, Oxigén Family Hotel **** Superiorban. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadót terveink szerint március 9-én tartjuk. Addig is fotózzák a legérdekesebb pillanatokat! Aztán mutassák meg nekünk és egymásnak.

Legfrissebb

Ilyen disznótor még nem volt Budán!

Megnéztük az első budai disznótort a Fény Utcai Piacon. A Fény Utcai piac Buda, de talán egész Budapest egyik legjobb közösségi helyszíne. A piac miatt...

Floráriumok, kerámiák és kézműves sámlik a Maker’s Marketen

A most kétéves Maker's Marketet a hűvösebb időszakban a Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezik meg, míg márciustól a Fény utcai piacon. A havi dizájnvásáron...