2024. április 13., szombat
19.5 C
Budapest

Ismét elkápráztat a Lumina

A Lumina Park Óbudán nyitott karácsonyi fényjátékai elvarázsolták a kicsiket és bevalljuk, hogy minket is.

A Lumina Christmas Park egy multimédiás séta millió karácsonyi fényben, melynek hangulata az igazi családi karácsonyt idézi fel és a téli estéket még csodásabbá teszi. Nagyon jól éreztük magunkat újra, noha most nem a Palatinus strandfürdő területén, hanem a Rozgonyi Piroska utcában, Óbudán találtuk meg a karácsonyi stílusú fényjátékok világító csodáit.

A többség minden egyes kiállított darabnál megállt, hogy képet készíthessen, hiszen a fényekkel való játék a fotókon keresztül is elkápráztatja a közönséget. Ha esetleg eltévednénk, nem kell félnünk, hiszen nyilak segítségével járhatjuk végig a park területét.

A kicsik nagyon élvezték a dudaszót a kivilágított busznál, illetve a hógömbök látványát is. A karácsonyi hangolódás tökéletes programjának tekinthető és kiegészíti a hangulathoz illő szükségleteinket! Ide érdemes ellátogatni!

Legfrissebb

Dombóvár titkait kereste a budai újságíró

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró ezúttal Dombóvárról beszélt a Retro Rádió adásában. Dombóváron kalandozva Dr. Kiss Róbert Richard egy olyan kincsre...

Virágba borult a Tóth Árpád sétány

Hétvégén virágba borultak a Tóth árpád sétány japán díszcseresznyefái. A gyönyörű látvány sok embert vonz a Várba, így a néhány nap, míg tejes pompájukban...