2024. július 23., kedd
31.4 C
Budapest

Nagykovácsi elesett: az utak járhatatlanok, áramkimaradások vannak

A tegnap és ma hajnalban leesett nagy mennyiségű hó komoly problémákat okoz Nagykovácsiban.

“Dolgoznak a hókotrók Nagykovácsi útjain. Ma még további 10-15 cm hó várható” – írja a Facebook-oldalán Kiszelné Mohos Katalin polgármester, aki egyben arra is kérte az ott lakókat, hogy álljanak be autóikkal a behajtóra vagy a kertbe, hogy ne akadályozzák a parkoló autók a hókotrást.

A polgármester a közlekedőket arra kérte, legyenek óvatosak az utakon és akinek nem szükséges, ne induljon autóval útnak, különösen, ha nincs téligumi rajta.

Olvasóink arról számoltak be, hogy az utak járhatatlanok, áramkimaradások vannak és több fa is kidőlt. Egy helyi vállalkozó bejegyzéséből az is kiderül, hogy olyan nagy hó esett, hogy az egész telephely elesett, ezért egy pár napig zárva lesznek.

Fotók: Facebook – Kiszelné Mohos Katalin, Nagykovácsi gépkölcsönző, Attila Borsodi

Legfrissebb

Budán a kutyáknak is járt a fürdő: ezen az elegáns helyen...

Gondolta volna, hogy egykor a kutyawellnessben is élen jártunk? Fürösztés, nyírás, trimmelés, közel 100 évvel ezelőttről Budapestről, a kutyafürdők fővárosából. A kerület utcáit járva gyakran...

A vendégek megőrülnek ezért a budai étteremért

A kedvencük a gulyás és a csirkepaprikás, és szívesen oltják a szomjukat egy jó meggysörrel - mondta el lapunknak a Polo Pub háziasszonya. Budán, a...