2024. február 23., péntek
11.4 C
Budapest

Nagykovácsi elesett: az utak járhatatlanok, áramkimaradások vannak

A tegnap és ma hajnalban leesett nagy mennyiségű hó komoly problémákat okoz Nagykovácsiban.

“Dolgoznak a hókotrók Nagykovácsi útjain. Ma még további 10-15 cm hó várható” – írja a Facebook-oldalán Kiszelné Mohos Katalin polgármester, aki egyben arra is kérte az ott lakókat, hogy álljanak be autóikkal a behajtóra vagy a kertbe, hogy ne akadályozzák a parkoló autók a hókotrást.

A polgármester a közlekedőket arra kérte, legyenek óvatosak az utakon és akinek nem szükséges, ne induljon autóval útnak, különösen, ha nincs téligumi rajta.

Olvasóink arról számoltak be, hogy az utak járhatatlanok, áramkimaradások vannak és több fa is kidőlt. Egy helyi vállalkozó bejegyzéséből az is kiderül, hogy olyan nagy hó esett, hogy az egész telephely elesett, ezért egy pár napig zárva lesznek.

Fotók: Facebook – Kiszelné Mohos Katalin, Nagykovácsi gépkölcsönző, Attila Borsodi

Legfrissebb

Ilyen disznótor még nem volt Budán!

Megnéztük az első budai disznótort a Fény Utcai Piacon. A Fény Utcai piac Buda, de talán egész Budapest egyik legjobb közösségi helyszíne. A piac miatt...

Floráriumok, kerámiák és kézműves sámlik a Maker’s Marketen

A most kétéves Maker's Marketet a hűvösebb időszakban a Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezik meg, míg márciustól a Fény utcai piacon. A havi dizájnvásáron...