2024. december 3., kedd
5.1 C
Budapest

Lestyános, sült hagymás sváb bao-t kóstoltunk levendulával savanyított lila káposztával a Gourmet Fesztiválon

A séfek személyes recepteket hoztak idén, saját történetekkel fűszerezve. Egészen őrült kombinációkban.

A MyBuda stábja is kilátogatott az idei 10. Gourmet Fesztiválra a megújult Millenárisra, ami két év kihagyás után különösen nagy esemény a gasztronómia rajongóinak. Ilyenkor simán végig lehet enni a legjobb éttermek, cukrászdák kínálatát, miközben finom borokat is kóstolhatunk. Az idei téma az örökség volt: a séfeket arra kérték, hogy személyes recepteket mutassanak be a nagyérdeműnek, saját történeteikkel. Mutatjuk, hogy sikerült!

Legfrissebb

Buda legszebb teraszán nyílik jégpálya, brutális kilátással

A Savoyai Teraszon december 6-án már korizni és bulizni is lehet. Buda elképesztő téli helyszínnel bővül, amivel még a Városligettel is felveheti a versenyt. Végre...

Fénytűzoltóval, közös tánccal és tűzzsonglőrrel indult az adventi időszak a kerületben

A "fénytűzoltóautó" rengeteg kerületi játszóteret látogat meg az adventi hétvégéken. Őrsi Gergely II. kerületi polgármester a Pasaréti Ferencesekkel együtt gyújtotta meg a Pasaréti tér adventi...