2025. május 21., szerda
13.2 C
Budapest

Lestyános, sült hagymás sváb bao-t kóstoltunk levendulával savanyított lila káposztával a Gourmet Fesztiválon

A séfek személyes recepteket hoztak idén, saját történetekkel fűszerezve. Egészen őrült kombinációkban.

A MyBuda stábja is kilátogatott az idei 10. Gourmet Fesztiválra a megújult Millenárisra, ami két év kihagyás után különösen nagy esemény a gasztronómia rajongóinak. Ilyenkor simán végig lehet enni a legjobb éttermek, cukrászdák kínálatát, miközben finom borokat is kóstolhatunk. Az idei téma az örökség volt: a séfeket arra kérték, hogy személyes recepteket mutassanak be a nagyérdeműnek, saját történeteikkel. Mutatjuk, hogy sikerült!

Legfrissebb

Barkácsolni tanítják a kerületet: a Littlebox-ban jártunk

Pár hónapja nyitotta meg kapuit a mindössze 35 négyzetméternyi Littlebox barkácsműhely a Margit körúton. Azok, akik betévednek a francia udvar végén található aprócska műhelybe,...

Újabb vadmacska kerülhetett vissza a természetbe Budakeszin

Merlin, a genetikailag tisztavérű vadmacska, a Budakeszi Vadaspark közel 1 éves repatriációs folyamatát követően 2025. május 7-én visszatérhetett a természetbe. Merlin 2024. június 5-én került...