2025. november 18., kedd
6.7 C
Budapest

Lestyános, sült hagymás sváb bao-t kóstoltunk levendulával savanyított lila káposztával a Gourmet Fesztiválon

A séfek személyes recepteket hoztak idén, saját történetekkel fűszerezve. Egészen őrült kombinációkban.

A MyBuda stábja is kilátogatott az idei 10. Gourmet Fesztiválra a megújult Millenárisra, ami két év kihagyás után különösen nagy esemény a gasztronómia rajongóinak. Ilyenkor simán végig lehet enni a legjobb éttermek, cukrászdák kínálatát, miközben finom borokat is kóstolhatunk. Az idei téma az örökség volt: a séfeket arra kérték, hogy személyes recepteket mutassanak be a nagyérdeműnek, saját történeteikkel. Mutatjuk, hogy sikerült!

Legfrissebb

Mikulásjáratot indít a Gyermekvasút: mutatjuk a menetrendet!

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 6-án és 7-én ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják...

Budáról a dobogóra: Tatár Dániel és Kovács Dániel is tarolt a...

Két budai fiatal is kiemelkedő eredményt ért el a 26. Kossuth Szónokversenyen: a II. kerületi Tatár Dániel elnyerte a „Legjobb online videó” díját, míg...