2023. december 4., hétfő
-2.7 C
Budapest

Baj van? Megoldjuk!

Vagy legalábbis megpróbáljuk. Megoldjuk rovatunk ezért jött létre.

Átnő a bukszus a szomszéd telekről? Őrületbe kergeti a kutya a másodikról? Zebra kellene a bölcsőde elé, esetleg bunkó volt a sarki bolt eladója? Mocskos a járda a cukrászda előtt? Több fa kellene az utcába? Túl hangosak a mentők az ablak alatt?

Írjon nekünk, és megpróbálunk segíteni. Nem ígérhetjük biztosra, hogy megoldjuk a problémáját, de azt igen, hogy utánajárunk a dolognak. Megkeressük az illetékeseket, tolmácsoljuk, hogy mi a gond, aztán Önökkel együtt bízunk a nyilvánosság erejében.

Írjon nekünk, ha úgy érzi, hogy egymaga nem birkózik meg a környezete okozta kihívásokkal! kapcsolat@mybuda.hu. Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön: tényleg megoldjuk-e?

Legfrissebb

Meggyújtották az első gyertyát a kerület adventi koszorúján

A Mechwart ligetben összegyűlt a kerület apraja-nagyja, hogy együtt ünnepeljék az adventi időszak elindulását. Advent első vasárnapján együtt gyújtotta meg az adventi koszorú első gyertyáját...

Krusovszky Dénes kerületi legendákról mesélt

A Budapest Nagyregény közösségi alkotás eredményeként egy 23 fejezetből álló könyvként jelent meg november 17-én, Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója alkalmából. A Budapest...