2024. május 28., kedd
26.6 C
Budapest

Baj van? Megoldjuk!

Vagy legalábbis megpróbáljuk. Megoldjuk rovatunk ezért jött létre.

Átnő a bukszus a szomszéd telekről? Őrületbe kergeti a kutya a másodikról? Zebra kellene a bölcsőde elé, esetleg bunkó volt a sarki bolt eladója? Mocskos a járda a cukrászda előtt? Több fa kellene az utcába? Túl hangosak a mentők az ablak alatt?

Írjon nekünk, és megpróbálunk segíteni. Nem ígérhetjük biztosra, hogy megoldjuk a problémáját, de azt igen, hogy utánajárunk a dolognak. Megkeressük az illetékeseket, tolmácsoljuk, hogy mi a gond, aztán Önökkel együtt bízunk a nyilvánosság erejében.

Írjon nekünk, ha úgy érzi, hogy egymaga nem birkózik meg a környezete okozta kihívásokkal! kapcsolat@mybuda.hu. Izgatottan várjuk, hogy kiderüljön: tényleg megoldjuk-e?

Legfrissebb

Unja a várost? Akkor irány a Fornapusztai Bölényrezervátum!

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró ezúttal Csákvárról, a Vértes fővárosáról beszélt a Retro Rádió adásában. A képeslapra illő települést szinte az...

Manóknak nyílt új közösségi kert a II. kerületben

Az óvodások már el is kezdték a palánták ültetését. A Szabadság utcai játszótér mögött nyitott meg a II. kerület legújabb közösségi kertje, a Manóliget, ahol...