2024. július 23., kedd
28.6 C
Budapest

Világklasszis bringások suhantak át a Szilágyi Erzsébet fasoron

Elstartolt a V4-kerékpárverseny.

A Budapest-Pannonhalma szakasszal szombaton rajtolt el az idei V4-kerékpárverseny, amelyet 2013 óta 10. alkalommal rendez meg Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország.

A V4-es verseny az elmúlt években összehozta a négy szervező ország kerékpársportját. Az országúti viadalon 8 nemzet 26 csapata áll rajthoz, közöttük 12 profi és 13 klubcsapat, valamint egy nemzeti válogatott található.

A magyar színeket több mint 20 kerékpáros képviseli, akik számára azért fontos az esemény, hogy gyarapíthassák a nemzetközi ranglistapontjaikat.

A magyar szakasz lassú rajtja szombaton a Carl Lutz rakparton, a Vogue rendezvényhajó előtt indult, majd a mezőny a budakeszi éles startot követően 138,5 kilométert tesz meg a pannonhalmi apátságnál felállított célig.

Legfrissebb

Budán a kutyáknak is járt a fürdő: ezen az elegáns helyen...

Gondolta volna, hogy egykor a kutyawellnessben is élen jártunk? Fürösztés, nyírás, trimmelés, közel 100 évvel ezelőttről Budapestről, a kutyafürdők fővárosából. A kerület utcáit járva gyakran...

A vendégek megőrülnek ezért a budai étteremért

A kedvencük a gulyás és a csirkepaprikás, és szívesen oltják a szomjukat egy jó meggysörrel - mondta el lapunknak a Polo Pub háziasszonya. Budán, a...