2024. szeptember 19., csütörtök
22.7 C
Budapest

Pintér Béla Parasztoperájával indult az új évad az Átriumban

Szeptembertől egy újonnan megalakult partneri kollaboráció költözött az Átrium színház épületébe, amelynek része Pintér Béla és Társulata is.

Szeptember 6-án elindult az új évad az Átriumban, méghozzá a Pintér Béla és Társulata klasszikusával, a Parasztoperával. Az Átrium épületének üzemeltetését egy új kollaboráció vette át, amelyben olyan neves társulatok vesznek részt, mint Pintér Béla és Társulata, a Dumaszínház, a Delta Produkció, a Füge Produkció és az Orlai Produkciós Iroda.

A társulatok „közös nevezője egy elsősorban produceri alapú működési modell kialakítása, és ezáltal egy megbízható alapokon nyugvó, de a független előadó-művészeti terület számára is nyitott befogadóhely működtetése.”

Pintér Béla és Társulata előadásait egész szeptemberben láthatja a közönség, akik már jegyet is vehetnek a produkciókra. Mutatjuk a szeptemberi programot!

Szeptember 6. – Parasztopera

Szeptember 9. – A 42. hét

Szeptember 11. – Marshal Fifty-six

Szeptember 12. – Marshal Fifty-six

Szeptember 13. – A Sehova kapuja

Szeptember 14. – A Sehova kapuja

Szeptember 16. – Tündöklő középszer

Szeptember 17. – Tündöklő középszer

Szeptember 18. – Titkaink

Szeptember 19. – Titkaink

Szeptember 20. – Kaisers TV, Ungarn

Legfrissebb

Lezárhatják az M2-es metró Batthyány téri állomását

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán...

Erődítmény homokzsákokból: a BKK dolgozói felkészültek a Batthyány téren az árvízre

15-15 fős csoportokban, nappali és éjszakai váltásban folyamatosan, 0–24 órában töltik a homokzsákokat a Batthyány téren. A BKV Zrt. közösségi oldalán tette közzé, hogy kollégáik...