2023. december 4., hétfő
-4.2 C
Budapest

A JogaBonito nyerte a IV. Nagyrét kupát

A Nagyréti SZSE, a környéken élők sporttal és szabadidős programok szervezésével foglalkozó egyesülete megint fergeteges focikupát rendezett.

Az izgalmas meccseken túl színpadi fellépők, ugrálóvár, gyerekprogramok is várták a látogatókat, hiszen a kupához remek fesztivál is kapcsolódott.

Az erdei manó és a szurkolók krémje.

Sokan ott maradtak a nagyréti pálya mellett, mert a BL-meccsek izgalmait idéző parázs csatákat nehéz lett volna ott hagyni.

A díjakat Őrsi Gergely második kerületi polgármester adta át, gratulálva a csapatoknak és a szervezőknek.

A rendezvényen Gór Csaba képviselő hangsúlyozta: a családok iránti törődés a mindennapok összes pillanatában fontos, így örömmel segítettek gyermekprogramok biztosításában.

Gór Csaba politikus, jogász. 2019 óta a II. kerületi Fidesz–KDNP frakciójának vezetője. Az MLSZ fegyelmi bizottságának tagja.
Az egyik tizenegyes

A döntő is 1-1 lett, végül büntetők döntöttek. A JogaBonito a házigazdák, a Nagyrét SZSE csapatát győzte le így végül, s szerezte meg első ízben a trófeát.

VÉGEREDMÉNY🏆⚽️

🥇JogaBonito
🥈Nagyréti SZSE I.
🥉Cefre Town

🏅Gólkirály: Győr Adrián (5 gól, JogaBonito)

🎖️Legjobb játékos: Hornyák Krisztián (Cefre Town)

Földvári-Oláh Csaba főszervező elmondta: jövőre ismét megrendezik a közösségteremtő rendezvényt.

Legfrissebb

Meggyújtották az első gyertyát a kerület adventi koszorúján

A Mechwart ligetben összegyűlt a kerület apraja-nagyja, hogy együtt ünnepeljék az adventi időszak elindulását. Advent első vasárnapján együtt gyújtotta meg az adventi koszorú első gyertyáját...

Krusovszky Dénes kerületi legendákról mesélt

A Budapest Nagyregény közösségi alkotás eredményeként egy 23 fejezetből álló könyvként jelent meg november 17-én, Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója alkalmából. A Budapest...