2024. július 23., kedd
31.4 C
Budapest

Imponzáns irodaház, ötcsillagos szálloda és hiánypótló szolgáltatások a Bem téren

A Bem Center szálloda és irodaház komplexum külsőleg gyakorlatilag már kész van, az irodákba be is költöztek az első bérlők.

Az épületben 20.000 négyzetméternyi irodaterület és 3.500 négyzetméter kiskereskedelmi területet alakítottak ki. Egy ötcsillagos, 127 szobás hotel is helyet kapott: a Kimpton Boutique Hotel szobái szeptembertől már foglalhatók, az árak 240 eurónál kezdődnek.

A szállodában lesz étterem, kávézó, skybar, tárgyaló- és rendezvénytermek. Lapunk megtudta, hogy a kisállatokra is gondolnak: a szálloda állatbarát lesz, a kedvencekre a méretlimit, hogy beférjen a liftbe.

A Bem Centerben egy éjjel-nappal nyitva tartó Manna ABC, egy CIB bankfiók és egy Miele üzlet is nyílik majd. Az épület körül felújították a járdákat, útburkolati jeleket és növényládákat telepítettek. A tervek szerint a föld alatti parkolókat az irodaház dolgozói és a szálloda vendégei használhatják, de gondolnak a környékbeliekre is kedvezményes ajánlatokkal.

Legfrissebb

Budán a kutyáknak is járt a fürdő: ezen az elegáns helyen...

Gondolta volna, hogy egykor a kutyawellnessben is élen jártunk? Fürösztés, nyírás, trimmelés, közel 100 évvel ezelőttről Budapestről, a kutyafürdők fővárosából. A kerület utcáit járva gyakran...

A vendégek megőrülnek ezért a budai étteremért

A kedvencük a gulyás és a csirkepaprikás, és szívesen oltják a szomjukat egy jó meggysörrel - mondta el lapunknak a Polo Pub háziasszonya. Budán, a...