2025. augusztus 20., szerda
19.4 C
Budapest

Lestyános, sült hagymás sváb bao-t kóstoltunk levendulával savanyított lila káposztával a Gourmet Fesztiválon

A séfek személyes recepteket hoztak idén, saját történetekkel fűszerezve. Egészen őrült kombinációkban.

A MyBuda stábja is kilátogatott az idei 10. Gourmet Fesztiválra a megújult Millenárisra, ami két év kihagyás után különösen nagy esemény a gasztronómia rajongóinak. Ilyenkor simán végig lehet enni a legjobb éttermek, cukrászdák kínálatát, miközben finom borokat is kóstolhatunk. Az idei téma az örökség volt: a séfeket arra kérték, hogy személyes recepteket mutassanak be a nagyérdeműnek, saját történeteikkel. Mutatjuk, hogy sikerült!

Legfrissebb

Séta a történelemben: Székesfehérvár kanyargós utcáin csavarogtunk

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas turisztikai szakújságíró ezúttal Székesfehérvárról mesélt a Retro Rádió adásában. Székesfehérvár nemcsak történelmi örökségéről híres, hanem pezsgő kulturális életéről, barátságos hangulatáról...

Ha Sziget, akkor Polo Pub – egy budai legenda, amit kár...

A Sziget Fesztivál nyüzsgése után, vagy akár egy pesti városnézés közben érdemes átruccanni Budára, a Batthyány tér közelébe, ahol több mint 30 éve várja...