2025. július 5., szombat
29.4 C
Budapest

Lestyános, sült hagymás sváb bao-t kóstoltunk levendulával savanyított lila káposztával a Gourmet Fesztiválon

A séfek személyes recepteket hoztak idén, saját történetekkel fűszerezve. Egészen őrült kombinációkban.

A MyBuda stábja is kilátogatott az idei 10. Gourmet Fesztiválra a megújult Millenárisra, ami két év kihagyás után különösen nagy esemény a gasztronómia rajongóinak. Ilyenkor simán végig lehet enni a legjobb éttermek, cukrászdák kínálatát, miközben finom borokat is kóstolhatunk. Az idei téma az örökség volt: a séfeket arra kérték, hogy személyes recepteket mutassanak be a nagyérdeműnek, saját történeteikkel. Mutatjuk, hogy sikerült!

Legfrissebb

Ismét háromnapos ingyenes jazzfesztivált rendeznek Székesfehérváron

Minden ami jazz, pop, funky és világzene Székesfehérvár belvárosában, három napon át, két színpadon, Alba Regia Feszt augusztus 6-8 között. A zenei múltú városban idén...

Budai kerthelyiségekben és ingyenstrandon vészelték át 100 éve a fővárosiak a...

A fás budai vendéglőudvarok és kertek zsúfolva voltak már déltájban, este pedig alig lehetett szabad asztalt kapni, amikor munka után megindultak a pesti tömegek...