2024. február 23., péntek
11.4 C
Budapest

A rettegés veszi át az uralmat 3 éjszakára egy vidéki városban

​Zombivadászat, pankrátor és motoros kaszkadőr show, extrém hinta és halálgömb is lesz a 8. Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválon, a hazánkban egyedülálló eseményen, ahol a rémálmok valóra válnak.

Magyarország legrémisztőbb rendezvénye, a Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál immáron nyolcadik alkalommal, vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal várja a rettegni vágyókat október végén Kisvárdán.

Három éjszakán keresztül, október 27-28-án és 31-én a rettegésé és a borzongásé lesz a főszerep a Kisvárdán található Cinemaqua Filmparkban. A mintegy 40 hektáros területen megelevenednek a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők.

A Cinemaqua Filmparkban 28 különlegesen rémisztő szektorban, látványosan berendezett horrorházakban élvezhetik a borzongást a fesztiválozók, ám a legszörnyűbb élményt csak az igazán merész, bátor vállalkozók élhetik át! A filmparknak köszönhetően a horrorházak mindegyike egy-egy híres film eredeti díszletében kapott helyet. A megrázóan valósághű, részletgazdag díszletek és az életre kelt horrorhősök garantálják, hogy a látogatók pulzusa az egekbe szökik majd.A horrorházak mellett pankrátor és motoros kaszkadőr show, valamint zombivadászat is várja a rettegni vágyókat és azokat a merész, vállalkozó szellemű férfiakat és nőket, akik letesztelnék, hogy túlélnék-e az élőholtak támadását.

A hajnalba nyúló rettegés levezetéséről a Vámpír Club lemezlovasai gondoskodnak. A minden éjjel 11-kor nyíló klubban az őrült buli közepette sincsenek biztonságban a fesztiválozók, ugyanis bármikor felbukkanhatnak a hely lakói, a halálosan veszélyes vámpírok is. A remek hangulatért többek között olyan neves DJ-k felelnek majd mint Bárány Attila, Willcox és Sterbinszky.A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválózok számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.


Belépés csak 14 éven felülieknek!

Legfrissebb

Ilyen disznótor még nem volt Budán!

Megnéztük az első budai disznótort a Fény Utcai Piacon. A Fény Utcai piac Buda, de talán egész Budapest egyik legjobb közösségi helyszíne. A piac miatt...

Floráriumok, kerámiák és kézműves sámlik a Maker’s Marketen

A most kétéves Maker's Marketet a hűvösebb időszakban a Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezik meg, míg márciustól a Fény utcai piacon. A havi dizájnvásáron...