2024. május 28., kedd
26.5 C
Budapest

Indul az újabb fotópályázatunk, fókuszban a nyár!

Első fotópályázatunk hihetetlen siker volt, el sem akartuk hinni, milyen rengeteg képet küldtek be olvasóink! Újrázunk hát. Ezúttal a nyárról készült és készülő fotókat várjuk, most is nagyértékű nyereményekért.

Mától egészen szeptember 25. éjfélig küldhetnek be képeket a MyBuda fotópályázatára. A téma a nyár, az, hogy miképpen élvezik ki a szabadban töltött időt, a hosszú nappalokat, a vizet, a kertet, a szabadságot, a fagyit, a fröccsöt, vagy bármi mást, ami olyan szabaddá és élhetővé teszi ezt az évszakot.

Két kategóriában lehet nevezni: II. kerületi lakosok képeit, illetve a II. kerületben készült képeket várunk. Az elsőben bárhol készülhetnek a fotók, míg a másodikban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem a kerületben élnek.

Összesen négy fődíjat osztunk ki ezúttal is, mindkét kategóriában külön egy szakmai és egy közönségdíjat is. Utóbbi esetében a Instagram-oldalunkon szavazhatnak a legjobb alkotásokra, így dől el a sorrend.

A fődíjak: négy páros álomhétvége a ráckevei Duna Relax Hotelben****. A többi díjazott is értékes nyereményeket vihet haza.

A pályázatokat a szervezes@mybuda.hu címre küldjék.

FONTOS: az e-mailben kérjük, írják meg, hogy hol élnek, illetve a képek hol készültek, mit ábrázolnak.

A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de Önöknek is lesz beleszólásuk a dologba: a legtöbb Instagram-lájkot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzuk.

A képek folyamatosan, a beérkezés sorrendjében kerülnek ki Instagram-oldalunkra és ugyancsak folyamatosan lehet lájkolni őket! Fontos: a fotósok hozzájárulnak, hogy a szervezők a fotóikat a MyBuda Instagram-oldalára feltöltsék!

Fotózzanak, örüljenek a nyárnak, és nyerjenek velünk!

Nyitóképünk legutóbbi fotópályázatunk díjátadóján készült.

Legfrissebb

Unja a várost? Akkor irány a Fornapusztai Bölényrezervátum!

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró ezúttal Csákvárról, a Vértes fővárosáról beszélt a Retro Rádió adásában. A képeslapra illő települést szinte az...

Manóknak nyílt új közösségi kert a II. kerületben

Az óvodások már el is kezdték a palánták ültetését. A Szabadság utcai játszótér mögött nyitott meg a II. kerület legújabb közösségi kertje, a Manóliget, ahol...