2024. május 28., kedd
26.6 C
Budapest

Próbálja ki 2023 legjobb edzésprogramját a Spiritben

Ötvözze a páratlan wellness-élményeket lendületes edzésekkel és feszegesse határait! Ismerje meg a 2023-as év legjobb edzésprogramjának választott Limit Traininget április 12 és 14. között a Spirit Hotelben.

Pancsó Gergely 10 évig a magyar aerobik válogatott tagja volt, többszörös magyar bajnok. Az ország vezető fitnesztermének szakmai vezetője, a Miss World Hungary felkészítő edzője és számos hazai híresség trénere is. LIMIT Training néven saját, díjnyertes edzéstípust fejlesztett ki, amelynek célja az egészség javítása mellett saját határaink feszegetése.

Ha mindene a mozgás, szereti a kemény tréningeket, a jó társaságot és az exkluzív wellness- és spa-élményeket, vegyen részt Limit Camp programon.

Csomagajánlat

Tartózkodás: 2024. április 12-14. 3 nap/ 2 éjszaka

Program: Limit Training | Tababata edzés | mobility edzés I funkcionális köredzés I Nutriversum kóstoló

Csomagár

406 000 Ft /2 fő/2 éj az új kétágyas Prémium Gold vagy Passion szobákban

228 000 Ft /fő/2 éj az egyágyas Premium szobában

Foglalás:

+36 95 889 555

reservation@spirithotel.hu

Legfrissebb

Unja a várost? Akkor irány a Fornapusztai Bölényrezervátum!

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas turisztikai szakújságíró ezúttal Csákvárról, a Vértes fővárosáról beszélt a Retro Rádió adásában. A képeslapra illő települést szinte az...

Manóknak nyílt új közösségi kert a II. kerületben

Az óvodások már el is kezdték a palánták ültetését. A Szabadság utcai játszótér mögött nyitott meg a II. kerület legújabb közösségi kertje, a Manóliget, ahol...