2024. július 23., kedd
31.4 C
Budapest

Így készülnek a skótok a magyarok elleni mérkőzésre

Természetesen skót szoknyában szurkolnak saját csapatuknak.

Rengeteg skóttal találkoztunk Stuttgartban és a kerületből is rengetegen jöttek el Németországba szurkolni, természetesen mindenki a saját csapatának. A budaiak közül többen a német-magyar meccsre érkeztek és maradnak a skót-magyarra is. Szerintük nincs más út, csak a győzelem, így arra készülnek, hogy vasárnap ünnepelnek. 

A kontinensviadalt két vereséggel kezdő magyarok délután busszal utaznak a skótok elleni harmadik fordulós összecsapás helyszínére, Stuttgartba, ahol vasárnap csak győzelemmel őrizhetik meg továbbjutási reményeiket.

A közel 55 ezer néző befogadására alkalmas MHP Arénában az argentin Facundo Tello sípjelére vasárnap 21 órakor kezdődik a magyar-skót összecsapás. Mi már nagyon várjuk! Hajrá, magyarok!

Legfrissebb

Budán a kutyáknak is járt a fürdő: ezen az elegáns helyen...

Gondolta volna, hogy egykor a kutyawellnessben is élen jártunk? Fürösztés, nyírás, trimmelés, közel 100 évvel ezelőttről Budapestről, a kutyafürdők fővárosából. A kerület utcáit járva gyakran...

A vendégek megőrülnek ezért a budai étteremért

A kedvencük a gulyás és a csirkepaprikás, és szívesen oltják a szomjukat egy jó meggysörrel - mondta el lapunknak a Polo Pub háziasszonya. Budán, a...