2024. február 22., csütörtök
11.4 C
Budapest

Itt ehetnek igazi pecsenyét a budaiak

A budaiakat is várják az újabb gasztroprogramra, ahol pecsenye- és pörcsütés is lesz Lázár Séf értő figyelme mellett.

Nézzük, mit ígérnek Géberjénben a Pörc és Pecsenye – Ez egy disznótor! rendezvényen!

Ami biztosan lesz: zene-bona, pörc, pecsenye, pálinka.

Két nagyszerű, autentikus zenét játszó zenekar, a Csángálló és a Tamburabanda koncertje teszi teljessé a napot, a farsangi felvonulásra pedig mindenkit jelmezben várnak, de anélkül is lehet érkezni. Lesznek gólyalábasok, maskarások, bábszínház, kiszeégetés, amit kicsik és nagyok is élveznek majd, így a disznótor tökéletes télűző családi program. A helyi termékek, alkotások vásárán pedig egy kis hazait is be lehet szerezni.

A falusi disznótoron a Porta Portya mintájára most a téli Géberjént is bemutatják, ahol megismerhetik a látogatók Szatmár ezer arcát.

A programra versenycsapatok jelentkezését is várják.

Keresik a legfinomabb pörcöt, pecsenyét, kolbászt, így aki érzi magában, hogy isteni ízekkel fel tudja venni a versenyt a szatmáriakkal, az bátran jelentkezzen. A díjazottak értékes nyereményeket is kapnak.

Jelentkezés: jelentkezesgeberjen@gmail.com

Pörc és pecsenye – Ez egy disznótor!

Időpont: 2024.01.20., 07:00-17:00

Helyszín: Művelődési ház, 4754 Géberjén, Dózsa György utca 5.

Legfrissebb

Ilyen disznótor még nem volt Budán!

Megnéztük az első budai disznótort a Fény Utcai Piacon. A Fény Utcai piac Buda, de talán egész Budapest egyik legjobb közösségi helyszíne. A piac miatt...

Floráriumok, kerámiák és kézműves sámlik a Maker’s Marketen

A most kétéves Maker's Marketet a hűvösebb időszakban a Marczibányi Téri Művelődési Központban rendezik meg, míg márciustól a Fény utcai piacon. A havi dizájnvásáron...